Автомобили на консигнация

Вие искате да продадете Вашият автомобил, но срещате трудности при продажбата му? Или може би не разполагате с достатъчно време да организирате огледи с евентуални купувачи?

Тогава Вие се нуждаете от съдействие. „Турбо Карс“ предлага услугата “ Продажба на автомобили на Консигнация“. Ние ще Ви помогнем да получите най – добрата пазарна цена , спрямо състоянието на автомобила Ви. Ще Ви консултираме, ако преценим , че по колата Ви има забележки , които биха провалили евентуална сделка и бихме могли да Ви помогнем да ги отстраните. Ние ще се погрижим за добрия търговски вид на Вашия автомобил, докато е на съхранение при нас.

След като оставите автомобила при нас за продажба, той ще бъде на разположение на клиентите за оглед по всяко време в нашата автокъща, без никой да Ви безпокои или да отнема от времето Ви. При евентуална сделка, получавате гаранция, че автомобилът Ви ще бъде заплатен на 100 %, преди той да бъде във владение на новия собственик.

Само в авто къща „Турбо Карс“ ще получите изгодни условия и ниска комисионна! Ако имате въпроси не се колебайте, а се обадете на телефон 0887 415 818, или заповядайте на адрес: гр. София, бул. Ломско шосе 163.