Изкупуване на автомобили

Изкупуване на автомобили

Изкупуване на автомобили – Автокъща Турбо Карс

Бързо изкупуване на автомобили. Пари веднага!

Автокъща “ Турбо Карс “ предлага услугата Buy – Back – Бързо изкупуване на автомобили на цена – малко под пазарната! Ние изкупуваме коли в добро състояние с ляв волан след 2002 година. Единственото, което трябва да направите, е да ни дадете информация за предлагания от Вас автомобил. Позвънете на телефон 0887415818, или попълнете интернет заявка на нашия сайт и ще получите предварителна оценка за Вашия автомобил. В случай , че нашата оферта Ви удволетворява, заповядайте за оглед на адрес: град София бул. Панчо Владигеров 948, срещу метростанция Обеля, или при Вас – на място , след предварителна уговорка. След кратък оглед на автомобила, можем да прибегнем до сделката по изкупуване пред наш нотариус и веднага да получите парите в брой, или по банков път. Цялата процедура за изкупуване трае в рамките на един час. Ако не сте сигурни какви документи са Ви нужни за осъществяване на договор за покупко-продажба на лек автомобил пред нотариус, ето малко помощ:

Изкупуване от:

Физическо лице

Необходимите документи са: лична карта, голям и малък талон на автомобила, квитанция за платен данък с мокър печат от общината валидна гражданска отговорност и годишен технически преглед. Коли придобити по време на брак са семейна имуществена общност и е необходимо пълномощно, или присъствието на другия съпруг за изповядване на сделка, с попълнени декларации за текущата година.

Юридическо лице

Необходимите документи са: лична карта на управителя, голям и малък талон на автомобила, квитанция за платен данък с мокър печат от общината, фактура към нашата фирма за уговорената стойност. При продажба през пълномощно от името на фирмата – нотариално заверени пълномощно и декларация за текущата година.

Не се колебайте , а ни потърсете. Ние ще изкупим Вашата кола , бързо и лесно на добра цена!

Какво предлагаме?

– Изкупуване на автомобили с малък реален пробег

– Изкупуване на автомобили в перфектно състояние

– Изкупуване на автомобили в най-масовия ценови сегмент

– Изкупуване на автомобили закупени от България със сервизна история

– Изкупуване на автомобили с изрядни документи

Какви коли не изкупуваме?

– Зле поддържани и в лошо техническо състояние

– Автомобили претърпяли удар

– Екзотични и ретро автомобили

– Автомобили с проблемни документи

АВТО КЪЩА „ТУРБО КАРС“ ПРИЕМА КОЛИ НА КОНСИГНАЦИЯ ПРИ ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ И НИСКА КОМИСИОННА!